Welkom bij Rijschool Marigo

Wij zijn een jonge, professionele rijschool in Gorinchem en bieden rijopleidingen aan voor iedereen.

Les van een vaste instructeur

Bij Rijschool Marigo krijg je les van een vaste instructeur of instructice die samen met jou een lesplan op maat maakt aan de hand van een instructievorderingskaart. Op deze manier kun je op elk moment tot aan je examen je vorderingen zien. Onze rijlessen zijn daadwerkelijk praktijklessen. Vanaf je eerste les zul je zelf gaan rijden met als doel: zo snel, goed en veilig mogelijk het autorijden onder de knie te krijgen.Je vaste instructeur of instructice begeleidt, ondersteunt en helpt je vanaf je eerste les tot en met je examen.

Wij zijn flexibel

Kies je voor een compleet scherp geprijsd pakket of liever voor losse lessen? Les je liever ’s ochtends, ’s avonds of in het weekend? Geen probleem bij Rijschool Marigo!

Een passend lesprogramma voor iedereen

Bij rijschool MariGO worden de lessen afgestemd op jouw niveau en tempo, hierdoor kan iedere leerling bij ons terecht. Wil je een regulier lesprogramma of juist een spoedcursus? Wil je een opfriscursus omdat je een tijdje niet gereden hebt of heb je last van faalangst? Wij bieden in overleg met jou een passende opleiding. Rijschool Marigo is RIS gecertificeerd en doet mee met 2 to Drive.

Lesprogramma op maat

Lessen afgestemd op jouw niveau en tempo. Een regulier lesprogramma of juist een spoedcursus? Een opfriscursus omdat je een tijdje niet gereden hebt. Last van faalangst? Marigo heeft voor iedereen een aanpak op maat!

Rijopleiding in stappen

Met de Rijopleiding In Stappen methode leer je in 4 modules autorijden met 4 toetsmomenten. Wij houden je vorderingen bij d.m.v. de leerlingenkaart. Hierdoor kom je nog beter voorbereid op je rijexamen!

2 to Drive

Met 2 to Drive kun je eerder je rijbewijs halen. Vanaf je 17e mag je examen doen. Haal je je rijbewijs voor je 18e? Dan mag je de weg op onder leiding van een coach.

Wij zijn volledig gecertificeerd

Jouw instructeur en instructrice zijn volledig gecertificeerd. Marigo heeft ook een gecertificeerd faalangst-instructeur in huis. Het verkeer is dynamisch en aan verandering onderhevig en daarom voldoen wij aan de meest recente en strenge eisen van het CBR. Wist je dat wij om de 5 jaar een praktijkexamen bij het CBR afleggen om up-to-date te blijven?

Lessen in verschillende talen

Rijschool Marigo is een veelzijdige rijschool waar iedereen terecht kan voor het halen van zijn of haar rijbewijs. Naast Nederlands kun je bij ons ook rijles volgen in het Engels, Frans en Italiaans.